Werk en hobby

Nieuwe website voor Sint Thomas Trail

schermafbeelding-2016-10-20-om-18-07-37Deze week heb ik de nieuwe website voor de Sint Thomas Trail opgeleverd.
Het is voor mij werk en ook een belangrijke hobby. Toen ik in 2008 een lastige periode had, zowel werk als prive, kreeg ik een gouden tip. Iemand zei tegen mij 'ga hardlopen, dat geeft je weer nieuw perspectief'. Dat klonk toen heel tegenstrijdig, want het liefst deed ik niets meer. Maar twee jaar later liep ik in mijn eerste marathon in Lissabon en dit jaar loop ik zelfs twee marathons en drie trails. En het klopt. Hardlopen geeft je nieuwe energie en als je lekker in je vel zit neem je gewoon betere beslissingen.

Wil je op de wedstrijddag mij en andere lopers live volgen, dan kan dat op deze website. Wel je een keer een rondje meelopen en gewoon ook eens ervaren hoe het is om in een mooie omgeving hard te lopen? laat maar eens weten. Ik maak daar graag tijd voor.

www.sintthomastrail.frl 

schermafbeelding-2016-10-20-om-17-54-23

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *