Slimmer in minder tijd met Friendly

Facebook, Instagram

Voor apple gebruikers: Wil je Facebook voor een bepaalde doelgroep in je prive netwerk gebruiken, dan is het handig om twee accounts te hebben. Hoewel Facebook dat zelf liever niet heeft. Dit is wat anders als een aparte (zakelijke) facebookpagina.
Een korte uitleg. Ik heb een eigen Facebook account, waar ik alleen familie op volg. Ik heb daar ingesteld dat alleen vrienden van vrienden mij kunnen vragen om vrienden te worden. Daarnaast heb ik een account voor mijn hardloopvrienden. Ik hoef u mijn oude tante van 90 jaar niet meer lastig te vallen met mijn hardloop vragen en gelopen wedstrijden. Andersom wil ik mijn hardloopvrienden niet lastig vallen met door mij gelikte profielfotos van het puppy van mijn nichtje.
Met de Friendly app kun je op je telefoon makkelijk switchen tussen Facebook en ook Instagram accounts. Hierbij kun je een individuele kleur instellen per account.

Voor meer informatie zie itunes 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *